Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Deras synd




skriken hörs högre än sireners tjut
blodådrar som vill höras
uppmärksammas
blodådror som vill öppnas
blod som vill springa fritt i natten
slippa fängelset
rinna ut på gator
leva det ljuva livet
dra lines, röka spliffs
och känna den söta smaken av
Tequila Rose

Löften som skär hål i tanken
skär hål i det liv som nu levs
för det är trammisar som delas ut
en pastill som ger eufori
på gator utan namn
pojkar och flickor bombar
under gatlyktors röda sken
som streamar ljuva beats




Fri vers av darque
Läst 405 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-02 01:00



Bookmark and Share


  Bodha*
Den här är häftig!
2008-08-03
  > Nästa text
< Föregående

darque
darque