Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ni som känner mig vet jag jag skriver om......


Tropisk natt

 

genom ljudlös natt

tropiskt varm

går på syrsors ljudmatta

minns

cikadorna från förstan resan söderut

 

samma ljudridå

värmen i den

svarta natten

 

nattens doftvägg

innehåller

kaprifol björnbär nypon renfana och g r ä s

 

suger in

långsamt tempo

som om du gick bredvid

höll armen om mig

viskade något i mitt öra

 

säg det igen

det där om den

tropiska natten

som du viskade  . . .

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-02 10:43



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En vacker dikt som doftar ljuvliga minnen
2008-08-02

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja så det är
minnen man bär
fast hos en är!
Vackert skrivet!
2008-08-02
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP