Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag minns nu och inga snubbelsnår kan ta det från mig


Leende
virvlande
dans

&

alla svåra dagar och år
som bortblåsta
om så bara för stunden

i kyssen av ett , ditt, mitt
andetag




Fri vers av lovisaB
Läst 430 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-02 05:51



Bookmark and Share


  Kalle.O
Kort, talande och bra!
2008-08-09
  > Nästa text
< Föregående

lovisaB
lovisaB