detalj: G. McLean - Hawk Owl & House Mouse, 1993


surnia ulula (jävlas vidare med mina ugglor)

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

detalj: G. McLean - Hawk Owl & House Mouse, 1993


surnia ulula (jävlas vidare med mina ugglor)




bekommen

Projektet pågår för fullt...



______ - anar lättskrämd
en seraf

i en båge ___________
ut ur skuldror

efter ett pärl av svans o tass - vingslag

hovrar sjok - ris och sly - piskas
nysnön hätsk som ett vite

genom vassröet mäts ett vibrato - vintern är sträng

vacklar blick
aldrig ens en aning

 

slår uven berått

byte från timme till annan
i klons hullingklyka - en fraktur

allra sista lilla slags blundern




Fri vers av wayward - taiga
Läst 219 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-02 08:16



Bookmark and Share


  aftermath
dina väl valda, vackra och utrycksfulla ord har ofta karaktären av något rebusliknande
varför de stannar kvar i medvetandet, åtminstone mitt, ett bra tag
"uggle-projektet" är spännande och jag hoppas på en till!
ett uraval av urvackra strofer som " genom vassröet mäts ett vibrato - vintern är sträng

vacklar blick
aldrig ens en aning "
2008-08-02

  Fredrik Stillesjö
Hej Wayward!

Med ett högst intressant språk och rika metaforer ger du liv till tavlan. Alltid lika intressant att läsa dina alster. Tack! Hälsar vännen Fredrik
2008-08-02

  wayward - taiga
bra du säger det, thanx!
klurar, ritar och tushar, bara på ett par rader, fasiken, vill hitta bättre ord, så jag inte förvillar fokuset, tror jag gör det, tack ska du ha, jag spånar...

-anyone for tennis?
2008-08-02

  Antropofagen
Hökugglor är coola. Jäkligt lika, men honorna brukar vara smutsigare på magen, det blir lätt så vid matbordet när man matar småttingar.

Blir inte riktigt klok på Tushar. Touchar eller posteriört på nåt vis?
Hur som piskar du fram storslagna, hmm, scener i virvlande pudersnö. Med en vackert vemodig knorr.
2008-08-02
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga