Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En del av mig

 

Med ett stadigt tag i luften

lyfter jag båda fötterna

kastar mig upp

 

ristar små hjärtan

mellan stjärnorna

 

landar sen nöjt

i din tanke




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 801 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2008-08-02 16:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
*applåd*
2010-05-25

  Erikjohansson
Elegant skrivet- lätta rader, vackra:)
2010-05-17

  Cadena
Tjusigt!
2008-08-04

  Havsbris
så glad att ser dig här på listorna igen
hahahha

platsen passar dig perfekt ;o)
du är guld!!!

Grattis för en av 5 läsvärda!!
Skål igen, bli inte ful nu med
alla skål hahahha

kram
2008-08-04

  livsdans
Wow...riktigt bra skrivet...ser ett öppenhjärtligt möte!
2008-08-04

  Ulf Lagerholm
den första strofen kan läsas på lite olika sätt, den första skulle ju kunna vara att i kärlek är absolut ingenting omöjligt (då kan man även ta ett stadigt tag i luften osv), den andra läsningen är betydligt mer pessimistisk, nämligen att kärleksslottet har byggstenar av luft och att hela situationen är dubbel, mångt och mycket levandes uti det blå utan verklig förankring, även om nu starka känslor förstås är inblandade

god läsning detta
2008-08-04

  Michaela Dutius
Grattis till placeringen!
Dikten är helt underbar...tanken svindlar...
2008-08-04

  Larz Gustafsson VIP
Som ett budskap. Ett kärleksbrev i rymden.
2008-08-04

  Spider
Det här var faktiskt fint skrivet...härligt drömmande på nåt sätt!
2008-08-03

  micke marin
Märkligt! Det fungerar ju.
2008-08-03

  Lejonhjärtas poesi
Helt underbart skönt att läsa och ta till sig, ljuvlig värme du utstrålar.
2008-08-03

  Ewa-Britt Nilson VIP
Tjusigt! Så skall
det vara bara
att klara, ett
bra kast, sen
är den, som
tittar, väl
helt fast!
2008-08-02

    Olives
helt underbar och drömmande dikt!
2008-08-02

  Quasimodo
Skönt och fint för vad tanken kan göra och bli !!!
2008-08-02

    Herr Ångest
Ha ha, snyggt!
2008-08-02

  Night Soul Woman
Bedårande skrivet:)
*applåder* en underbar läsning!
Tack!
2008-08-02

  aol
bara så häftigt vackert
2008-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du