Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag fryser ner mitt hjärta





För Allt som har varit

För Allt som är

och

För Allt som kommer

saknar jag Dig



Jag fryser ner mitt hjärta

Jag fryser ner min själ

för att

jag håller på att dö



För Allt som har varit

För Allt som är

och

För Allt som kommer

saknar jag Dig ...




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 586 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-08-02 16:38



Bookmark and Share


  Angeldust
Ja som ngn sa till mig en gång- inte ens att vara lycklig är lätt.kram Tinny
2008-08-15

  fågel grå
Det känns.
2008-08-04

    Martina Östlin
Smärtsamt vackert!
2008-08-04

  Teresia Ridell
Vill göra likadant ibland..bara för att finnas en dag utan söndergråtna ögon.
Sorgset, snyggt !
2008-08-03

  anits VIP
Kärleken gör ont
väldigt ont
2008-08-03

  Annie b'larsson VIP
Ja, man gör det, man fryser,
man fryser ner sig, det är hemskt.
Kanske är det nödvändigt, en tid,
när man inte orkar känna smärtan,
men sedan måste man ju känna
åter. Man måste ju det.
2008-08-03

  Fånga dagen
stark
Men du kan återvinna dig själv när du inte förlorar dig själv i någons annans hjärta och själ tror jag :)
kram
2008-08-02

  friheten
Smärtsamt kärlek.
2008-08-02

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ditt mantra säg det...
Glöm aldrig, det!
***************
2008-08-02

    ej medlem längre
Denna kärleken... varför måste den göra så ont. Att frysa ner hjärtat kanske är en lösning?
2008-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic