Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En person i min närhet har det inte lätt just nu...


Vägskäl




Min lilla vän
Hur ska det gå sen
Nu är du ute på livets stig
Och bara plågar dig

Mitt älskade barn
Du har trasslat dig in i livets garn
Men inte ohjälpligt fast
Livet gör ständigt nya kast

Ditt varma hjärta
Låter dig uppleva en smärta
Vi har svårt att förstå
Men du får inte gå

Smärta i sig är bra ibland
Får oss kastas upp på en annan strand
Du hittar en annan väg i livet
det enda vi fått oss givet

Vi som står dig när
Önskar att du förstod hur mycket vi håller dig kär
Du ställt omkring dig en barriär
Ibland så sur och tvär

Önskar att du kunde tro
Så att ditt hjärta kan få ro
Att kärleken för oss alla finns
Oavsett ras eller färg, på hud eller lins

Du vid ett vägskäl står
Alla undrar hur det går
Att välja den väg som för dig är rätt
Är givetvis inte lätt

Men att släppa taget nu
Vore verkligen inte du
Hitta den styrka som du egentligen har
Släppa den smärta som ligger naken, bar

Livets stora gåta
Älska, glömma och förlåta
Är en bra devis
Inte lätt på något vis

Det finns så mycket kvar att upptäcka
Så många känslor att återuppväcka
Att låta nuets grå
Förvandlas till himmelskt blå

Jag älskar den du är
Har dig så väldigt kär
Vilken väg du än välja
Om det så är att morötter sälja

Är det bara rätt för dig
Så passar det även mig
Står vid din sida natt som dag
Den känslan är allt annat än vag
2/8-08






Fri vers av Solgladje
Läst 367 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-02 17:50



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Härlig Hälsning till en kär Vän !!!!
2008-08-03

  papessa
fin och klok kärleksförklaring till ett barn som håller på att hitta sin plats i livet, här behövs nog bara närheten och kärleken ocj klokheten, livet är inte lätt
2008-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Solgladje
Solgladje