Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skövde, januari


att lämna


jag med mina kalla fötter
de säger att jag får plats i en knappnål nu för tiden


viskar ner staden
det är dags att säga det på riktigt nu
man kunde klara sig utan den


nu sitter jag uppe hela nätter
klyver hår och dödar filosofer
sammanfattar smeknamn och lyser upp städer
med min frånvaro


i varje adjö finns ett
glöm mig inte




Fri vers av Mögelhud
Läst 1009 gånger och applåderad av 51 personer
Utvald text
Publicerad 2008-08-02 18:35



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Jag säger "hej" då jag ser på dej
så går jag in där tystnaden vilar
fångar in den och tar farväl med
återseendet på läpparna
blir lite inspirerad av läsningen
tack för den
2009-10-01

  etthjärtaäralltidrött
dina sista två rader lämnar mig rysande
2009-06-24

  HerrGlad
det sista är helt perfekt!
2009-05-08

  Lena Renman
Slutet är magnifikt ! Väl ordat

Lena
2009-05-08

  Матрёшa
"i varje adjö finns ett
glöm mig inte"

där, där dog jag. Det här var det finaste.
2008-11-12

  tripto nin
i like
2008-09-21

  Tove Meyer VIP
detta är så vemodigt, så nära och underbart...
2008-09-02

  Moa Paulsson
vad kan jag säga?
kanske att jag inte andades under läsningen, för att orden var alldeles för vackra för att tillåta mig det?
iallafall. vad finns det mer att säga då, än:
applåd.
2008-08-11

  Jolly Roger
I varje adjö finns ett
glöm mig inte.

Helt jävla underbart.
Applåder till dig. ^*
2008-08-04

    ej medlem längre
Herregud vad duktigt! Länge sedan jag läste en sådan vacker dikt, underbart vackert och meningsfullt, bra!
2008-08-03

  Burn
Jag upplever en kraftfullhet i den här dikten, blandat med mjukheten i dom två sista raderna och den fantastiska meningen viskar ner staden. Väldig vackert.
2008-08-02

  hellen
Gillar verkligen din text, mycket bra//hellen
2008-08-02

  Elin R
klassiskt ämne,
fantastiskt fint utförande
jag blir förtjust i de fem första raderna
tycker om hela texten
2008-08-02

    Herr Ångest
Ohh, va bra.. man vill slicka på varje ord o riktigt känna smaken/känslan när du skrev ner dem..

Blir banne mig en bokmärkning på den här!
2008-08-02

  friheten
Tycker om detta mkt:

" i varje adjö finns ett
glöm mig inte"

Så sant!!!
2008-08-02

  camillala
love this
bokmärker
2008-08-02

  lolly
avslutet är helt fantastiskt.
det gör ont i mig, även om det finns en liten, liten gnutta hopp.
mkt bra.
2008-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Mögelhud
Mögelhud