Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken i ditt hjärta lever inte längre





Jag finns inte mer i dina böner

Du älskar mig inte mer



Jag lever inte längre

i ditt hjärta


Jag lever inte längre

i din själ



Jag lever inte längre ...



Du lämnade mig

ensam


Nu

när alla andras

kärlekar

föds


Medan

vår

dör ...











Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 499 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-08-02 21:21



Bookmark and Share


    plomberad fiskpinne
starkt skrivet.
mycket fint.
2008-08-08

  wellness tina
starkt o känsligt.. jag förstår.
k r a m
2008-08-04

  Jaramald VIP
Starka ord i slutet
väldigt bra!
"Vår dör"
2008-08-03

  Michaela Dutius
vackert skrivet om något svårt- att inte längre bo i någons böner och hjärta
2008-08-02

  Fånga dagen
Starkt
men du lever det är det som är viktigast du kan skriva om det :)
som är svårt
2008-08-02

  Carola Zettergren
STARKT!
2008-08-02

    johanni
Så sant, så sant. men längst inne i hjärtat brinner en eld..
/Johanni
2008-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic