Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Använde någon en stege?

i taket
ovanför min säng
har någon målat
med blyertspenna
för längesen
små krokiga streck

när jag
inte kan sova
följer mina ögon
små krokiga streck
i taket
och undrar
varför de finns där

vem
målade
små krokiga streck?
varför
målande någon
små krokiga streck?
hur
målade någon
små krokiga streck?




Övriga genrer av flickanmedmusiken
Läst 408 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-02 23:54



Bookmark and Share


  julia.s
åh, vilken söt fundering. :)
2008-08-03
  > Nästa text
< Föregående

flickanmedmusiken
flickanmedmusiken