Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För evigt? Nä

Jag sänkte förståndet
i kloaken

och fann en skatt
som jag vårdade
glupskt och obehärskat

en diamant vars lyster
förmörkade min vissna
spillra klokhet

en pärla som aldrig kan bli min




Fri vers av Kikhorion
Läst 421 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-03 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kikhorion
Kikhorion