Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta ställning

 

har man sett

ensamhetens grin

och sorgens alla ansikten

 

har man sett

solen gå upp och ner

nästan tjugotretusen gånger

 

har man mist

det enda man älskat

och ändå överlevt

 

då har man

inget mer att

förlora

 

så nu säger jag
min mening och
kommer att ta
ställning i de
frågor som har
att göra med
hur vi hanterar
varandra här
på denna sajt
dina åsikter om
mitt egenmäktiga
förfarande kommer
givetvis att beaktas
och kommenteras




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-03 01:04



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
När inget mer finns att förlora och hoppet ändå är kvar om att leva vidare då har det bottenlösa djupet gett oss oanade krafter. Det är viktigt att ta ställning, stå för vad man säger, ge stöd och där så är befogat ta avstånd. Vi kan inte göra allt, men vi kan göra något efter bästa förmåga.
2008-08-03
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP