Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andra lagar

 

vänner

kan man vara

i cybereterns rymd

utan att ha valt vänskap

på det där gamla vanliga sättet

 

är vänskap

måhända bara

ett nytt redskap nu

i cybervärldens klor och vi

som vanligt sega och dumma

blir stående där med lång näsa

 

ha ha

trodde du

att jag var en

vän ha ha ha ha

här kan en vän vara

ovän och tvärtom för här

 

råder andra lagar

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-03 01:15



Bookmark and Share


  Vilsen Annette-hittar vägen
Kan vara på gott eller ont. Men fina vänner finns det trots allt. Som du!
2008-08-03

  Anders Nordlander VIP
nej inte andra lagar, men man ser inte varandra i ögonen då man pratar med varandra
2008-08-03
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP