Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta bort kommentar

 

men ta bara bort kommentaren

då sa någon

om den vidriga

 

NEJ GÖR INTE DET

 

låt vidrigheterna stå vid skampålen

och lysa så

att vi alla

 

KAN SE




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-08-03 11:05



Bookmark and Share


  Kalle.O
Håller med fullständigt...
2008-08-03

  Vilsen Annette-hittar vägen
Håller med dig fullständigt.
Vill någon göra bort sig behöver det inte va i hemlighet!
2008-08-03
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP