Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara ord av MajaMajs

När man har skrivit
en text
här på poeter.se
så ska man välja kategori

och det är inte alltid
så lätt

poesi
nej
jag är ingen poet
jag känner mig inte
som en poet
jag kommer inte kunna
bli en poet
(vad gör jag här?)
jag skriver
inte poesi

jag skriver
tankar
känslor
och
funderingar

och
ingen poesi

novell
nej
för det är inte så ofta
jag skriver
noveller

något annat
nej
jag vet knappt
vad
allt det där andra
betyder
men jag vet
i alla fall
att jag inte
skriver det

därför
står det
efter alla
mina texter

bada ord

för jag skriver ju
egentligen
bara ord


men ibland så
känns det som
så mycket mer
än bara ord

det känns
som att
orden inte
räcker till
när man vill
säga något

det känns
som att
allt man har
inom sig
inte får plats
på pappret

men
när man
skriver ner det
blir det ju
ändå
bara ord

inget mer

orden försöker
beskriva
men
räcker inte till

det blir
bara ord




Övriga genrer av flickanmedmusiken
Läst 387 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-03 12:29



Bookmark and Share


  korpfjäder
men visst är det märkligt, att det faktisk bara är ord vi använder för att
snickra ihop lite poesi... trots att innehållet bygger på allt det där som inte går att säga med ord...
2010-04-02
  > Nästa text
< Föregående

flickanmedmusiken
flickanmedmusiken