Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säga nej

 

säga nej är viktigt

om

man kommer ihåg

att

dosera försiktigt

ett

för mycket kan

innebära konsekvenser

du aldrig räknat med

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-03 12:57



Bookmark and Share


  Kalle.O
Så sant och så sunt tänkt!
2008-08-03

  Vilsen Annette-hittar vägen
... men ett så viktigt ord. För vår egen skull!
2008-08-03
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP