Ni som känner mig vet vad jag skriver om....." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ni som känner mig vet vad jag skriver om.....


Vi dyker inte mer

 

vi var ofta ute

på djupt vatten

i våra

mentala djupdykningar

 

den enda människa som visste allt

den enda jag någonsin älskat så djupt

den enda jag ville åldras med

 

vår parlina brast

jag var nära att drunkna

och jag dyker aldrig mer

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-03 14:31



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Vissa saker kan man inte göra ensam- där man tidigare varit två-så sant Ulla
2008-08-04

  Sara Boström
så enkelt du skriver om det smärtsamma. Jag applåderar dig.
2008-08-03

  Teresia Ridell
Känner inte dig..men känner mig. Känner precis likadant. Du förmedlar det klockrent.
2008-08-03
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP