Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rewind

If memories could be replayed in reality
I'd like to remember every kiss
Every embrace
Every tender touch
And every soft vibration in your voice

I'd replay each and every moment we've had
Even the ones were you're leaving
But I'd rewind, so it would seem
as if you we're drawn to me

Do I need to rewind?
Are you feeling something
As if you can't control it
And your thoughts gather round us?




Fri vers av TooFalse
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-03 16:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TooFalse
TooFalse