Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med ensamheten som viskar mitt namn





Jag känner din smärta, min vän ...


Din smärta förstår jag

jag har känt den en gång

i mitt eget bröst


Jag har väntat på honom

som

jorden väntat på regnet


som

havet väntat på vågor


som

sorgen väntat på glädjen


Av väntan

släcktes

min själ


men


Min kärlek till honom

gjorde honom ont


och


Han lämnade mig utan ord ...


Där det inte finns någonting att kämpa för

finns heller ingen styrka


Med ensamheten som viskar mitt namn

lever jag nu


Jag känner din smärta, min vän ...






Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 630 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2008-08-03 18:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
wow,helt magiskt bra.

"Där det inte finns någonting att kämpa för
finns heller ingen styrka."

Det är så sant som det är sagt.
Sjukt bra skrivet.
Jag gillar denna massa :)
2008-12-27

  sunflower
Vackert formulerat kännbar denna
2008-10-11

  aol
ömt vackert gillas
2008-09-05

    Herr Ångest
Mycket bra!

Gillade den här mycket..
2008-08-04

  fågel grå
Det känns hårt det här.
2008-08-04

  Fredrik Stillesjö
Hej Stela!

Smärtan blir delaktig i din dikt. Hälsar vännen Fredrik
2008-08-03

  Elaine.S VIP
Den här var så oändligt vacker i all sin saknad...en mycket stark titel..
2008-08-03

  anits VIP
Vackert vemodigt med en smärta
som känns i hjärtat
2008-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic