Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta menar jag av hela mitt hjärta...


Jag har lärt mig att gråta



Ni kanske inte tror mig
när jag säger
att jag gråter


Tårarna vägrar komma
under solens hårda blick


Kanske är det därför
jag älskar natten




Fri vers av Fångad i en Snöglob
Läst 852 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-03 18:31



Bookmark and Share


  jardan
Vackra sorgsna rader som jag känner så för, tack !
2008-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Fångad i en Snöglob
Fångad i en Snöglob