Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så det kan vara att dölja all skit!


Så trött på alla fasader.

Hela världen bär
blåa ögon
likaså flödar
lögnerna genom
våra kalla
lungnor som
vi kallar hals

& från deras
handleder
faller deras
kalla blod
som ej finner
någon tröst
bland deras
kalla tårar
som kan spräcka
en hel spegelsal

med en trasig
kompass ska dom
finna världen
innan dess
undergång ens
har skett.




Fri vers av RedCherry
Läst 338 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-03 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RedCherry
RedCherry