Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Massmedial ensamhet



I skogen försvinner oro och stress
Tv, data och tele- ja, det blir sån press

Kroppen behöver få känna ett lugn
Tänk på att du inte är förevigt ung

När du sent på ålders höst
Äntligen börjar lyssna på din inre röst

Inser du smärtsamt att vi alla ensamma stå
Den dagen i livet då vi mot döden gå




Fri vers av P-M Lundberg
Läst 335 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-03 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

P-M Lundberg
P-M Lundberg