Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ondskans gång




Skjut den hare som skuttar av lycka
Aldrig kommer då godheten dig smycka

Spotta på den vackra fjärilen som flyger
Visa ditt hat nu, var inte blyger

Men tänk på att handlingar är för gott
Att gud ger åter är icke ett brott

Stoppas icke av en sträcka
Alla hinder den kan bräcka

Rundar jorden i en hast
Färdas snabbt utan rast

Släpp ifrån dig en bit av ondskans kaka
Bakom ryggen du har den strax tillbaka




Fri vers av P-M Lundberg
Läst 309 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-03 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

P-M Lundberg
P-M Lundberg