Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Outsider

 

är du en i mängden

en som alla andra

eller

sticker du ut

och gör dig

märkvärdig

 

då får du inte vara

en i mängden

och då

sticker du ut

antingen

du vill det eller ej




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-04 00:46



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Det var en underfundig och ändå rakt på sak text som jag gillar
2008-08-04

    Scribble
Gillar mångfald, sticker ut som outsider
utan att vilja vara märkvärdig.
Kan läsas på fler sätt, alltid kloka ord!
Kram/S
2008-08-04

  Patrik M/nsson
mm.... så är det ju.
2008-08-04

  Anders Nordlander VIP
precis
2008-08-04
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP