Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hånfullt

 

hån kan vara det

enda språk en människa

har som sitt försvar




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-04 12:12



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
ja ett dåligt försvar- men ett försvar
2008-08-04

    Maria Malm
Tänkvärt och sorgligt..
2008-08-04
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP