Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilket väljer du

 

det går lika snabbt

att sänka en människa

som att höja den




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-04 11:19



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
snabbare skulle jag vilja säga....men jag vill hoppas att hela mitt hjärta alltid bara vill höja mina medmänniskor
2008-08-04

    Scribble
att sänka går snabbt, men med hjärta på rätt
ställe höjer man gärna en medmänniska!/S
2008-08-04

  Teresia Ridell
Jaa..tyvärr inte självklart för alla..
Snyggt !
2008-08-04

    Maria Malm
Tror att det går fortare att sänka, att det är mer jobb att höja..
2008-08-04

  * Ammi *
normalt funtad så vill man väl "höja"
2008-08-04
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP