Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hetta

Ser något som påminner om
dina ögon
Över ett tågsäte ser jag ett par blå

Bakom nackstödet ser jag något
som påminner om dina blickar
dessa heta nätter

Det finns fler av dom
Det finns fler läppar som dina
som kan kyssa min kropp

På ett tåg blev jag påmind
om att hetta
kan finnas närsom helst
och överallt

inte bara i dina rum

som på ett tåg
en regnig dag
genom landskap
med magiska skyar

tysk som grek
bara inte era hjärtan tänker likadant




Fri vers av MinnaSofia
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-04 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MinnaSofia
MinnaSofia