Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett skrämt litet ord någonstans

jag är bara mig själv när jag frågar
och sen inte lyssnar på svaret
hur kan jag vara så tom så kall
när det kommer till allt utom dig?

vill inte visa mina känslor du fattar inte
hur svårt det är att stå emot något sånt
hur hjärtslagen ökar när tårarna pressas fram under ögonlocken
hur nära jag är varje gång, vill känna hur det svider
när jag är med dig kan jag inte gråta
du är den enda lyckan jag har den enda på jorden
du är som en skatt som en gåva från gud

och ändå förstör jag allt
varje gång.




Övriga genrer av lills
Läst 337 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-04 13:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lills
lills