Allting har ett slut - den här texten handlar om dalande skrivlust
Jag utlyser tävlingen "vaffördådå" Priset är en överraskning....." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allting har ett slut - den här texten handlar om dalande skrivlust
Jag utlyser tävlingen "vaffördådå" Priset är en överraskning.....



Lust som dog

 

att öppna hjärtats dörr

gav ökat mod

i outsäglig sorg

 

livlinan

 

bemötandet

hos vänner

läkande

 

magiskt

 

knivarnas och

de elaka tungornas

dag fick

 

stjärnan att dala

magin att slockna

lusten att sakta

 

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-04 14:14



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Vi ska aldrig låta det onda vinna....vi lyfter ljuset högre istället
2008-08-04

  Kalle.O
Precis så känner jag och hade det inte varit för mina skrivarvänner m.fl så hade jag övervägt att avsluta mitt konto här...
2008-08-04

    Scribble
Vafför då, Ulla,
Lusten att skriva får inte dö, inte ens sakta!
Så, kom igen, vill inte vara utan dina fina alster!
Kram/S
2008-08-04

  Ilona _L
"Däfför" allting har sin tid!
Jag hoppas att du stannar kvar här ute iaf!
2008-08-04

  Teresia Ridell
Sorgset.
Ja att älska har ofta sitt pris. På olika sätt. Ibland undrar mn om man orkar leva med det, men samtidigt skulle man om man fick välja;gå igenom livet utan omtumlande kärlek ? Kanske säger jag..just nu..
2008-08-04
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP