Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikt

Jag fann det som låg
bakom mig

ett förpliktande
mörker

ett tukthus
av lydnad

mitt eget liv




Fri vers av Kikhorion
Läst 474 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-08-04 14:27



Bookmark and Share


  dead_prez
oerhört bra, lakoniskt så det förslår, sitter kvar; räddar dagen.
2009-01-27

  ia VIP
vältänkt och insiktsfullt...
tänkvärt
2008-08-15

  Whytina
Fint skrivet och jag känner igen mig!
2008-08-04

  Carola Zettergren
Tack för den...snyggt poetat med igenkänningsfaktor för många skulle jag tro!!Applåder!
2008-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Kikhorion
Kikhorion