Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krigstillstånd

 

starta krig är lätt

vem är begåvad nog att

hitta stoppknappen




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-04 15:54



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ja du Ulla- prestigen förblindar oss lätt så det är svårt att hitta den!
2008-08-04

  Kalle.O
Till att börja med, vem hittade startknappen?
Mycket bra Ulla!
2008-08-04

  Regular
Så sant...inte lätt att stoppa fördämningar som brustit eller snöbollen när den väl är i rullning...och alla snöflingor i en lavin säger ju sig själva alla vara oskyldiga...de drogs bara med...
2008-08-04

  Anders Nordlander VIP
jag säger bara margreth tatcher!! *L*
2008-08-04

  * Ammi *
tyvärr är det männen som startar krigen, kvinnor och barn får betala .. de krigiska männen har ofta en religion som förvridit hjärnorna på dem, så de blivit fanatiska och rasistiska .. Så om kvinnor får makten i världen, då tror jag att den begåvade kommer att finnas och märkas ..

tack Ulla för klokorden så får oss att tänka till!
2008-08-04

    Melona
Jag tycker så mycket om alla dina kloka, fundersamma och allvarsamma tankar och sättet som du förmedlar dem på, skulle kunna ha en egen spalt i någon tidning eller så...

Ullas tankar; reflektion av idag...

Ja, till denna text, svårt att svara på, men "man ska välja sina krig"
vem det nu var som myntade det citatet har jag ingen aning om...
2008-08-04
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP