Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag frös mitt hjärta för alltid





Jag visste allt om Dig

men ändå

kastade jag mig

på dina kalla bröst

där

bara sten bultar


Jag fick aldrig

någonting av Dig

men ändå

öppnade jag och gav mitt hjärta

till Dig


Jag kommer aldrig mer ge

mitt hjärta

till någon


Aldrig mer smärta

Aldrig mer ...


Jag frös mitt hjärta för alltid




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 673 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2008-08-04 15:54



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Det går nog att tina upp ~ i rätt omgivning.
2008-08-08

  papessa
det känns hemskt att ge sitt hjärta till någon som inte kan ta emot det, kanske blir lidandet lika stort åt båda hållen, den som inte kan ta emot kärlek har nog aldrig fått någon kärlek tror jag...
2008-08-05

    Ivy-Jean
Vackert skrivet, smärtan känns mycket väl igen.
2008-08-05

  LoVeR-PoWeR
Bra skrivet, den här texten fångade mig verkligen
2008-08-04

  fågel grå
Så smärtsamt,
så smärtsamt.
2008-08-04

  Carl Thomas
Oj! Stark, verkligen... vill bara värma upp hjärtat och trycka in lite hopp.
2008-08-04

  Elaine.S VIP
En enorm sorg som beskrivs så utlämnande, du skriver så vackert ....om något så svårt..
2008-08-04

  Regular
Wow vilken text!
Och ja...tänk den som ändå kunde frysa sitt hjärta..om blott för en stund...
2008-08-04

  J A Nicander
Grattis!!
2008-08-04

    mr cloud
åh...


ps. grattis till placeringen :)
2008-08-04

  Fånga dagen
starkt sorgligt och berörande
2008-08-04

  J A Nicander
Ensidighet i kärlek kan leda hjärtat till just så frusna marker.Varför leder det som oftast till att vi straffar vår egen förmåga till kärlek, för att någon missbrukade den? Smärtan och traumat är så kännbart i orden.
2008-08-04

  Quasimodo
Starkt och sorgligt där kärleken inte får vara och bli !!!
2008-08-04

  Carola Zettergren
instämmer i mogen mans kommentar till 100%!!!
2008-08-04

  Havsbris
jag glömde nämna hjärtat,
undrar varför... hahahhahha

en av de viktigaste ingredienser
i kärlekens bravader... !!
2008-08-04

  Havsbris
Man ska älska med kroppen
och själen...

man ska ge allt men aldrig
själen...

min själ är min, den enda
som gör mig att leva och
kämpa på ...

vackra känslor Stela, som
alltid, man kan känna din
sorg igen...om och om...

Den dag du ser solen med
själen, ska du bli lycklig!!!

kram
2008-08-04

  Ilona _L
Sorgesam text utan hopp.
Men, jag tror på att du kommer att tina upp igen!
2008-08-04

    mr cloud
sorgligt,
tkr om slutet extra mycket !
2008-08-04

    ej medlem längre
En sorglig dikt... som berör starkt .. Den gör att läsaren verkligen känner och kanske själv får upp minnen. Man vill så gärna tro att det går att förändra det kalla till något varmare... men det går sällan.
2008-08-04

  anits VIP
Sorgligt men ändå
så vackert skrivit
kram
2008-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic