Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.sofiaroos.bloggspace.se


Bekräftelsetorsk

Era ögon och sinnen driver mig

varför ska andra
behöva känna mina tankar och sinnen
för att lugnet ska infinna sig

bekräftelse
eller lättnad att få dela?

Vill att någon ser
kanske mig
kanske vad min själ vill få ut
få fram
ur dessa trasiga svarta porer

rensar
andas på nytt
klistrar på leendet mot världen
ser nya blickar
andas en annans heta luft
som inte finns

låter osynliga händer
beträda min hud

detta är min fantasi
som nu blivit verkllighet




Fri vers av MinnaSofia
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-04 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MinnaSofia
MinnaSofia