Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En flyktig bikt



Droppar av då smattrar

på mitt nuvarande

Ett korthus faller

med ett eko av medvetenhet

Ögon speglar det själar söker

Små steg av förändring

endast hörda i stora skor

I nystan av förutsättningar

skapas utrymme för hennes flykt

Med blödande tårar gör musan sin sorti

Det sista som hörs är

en stilla bön

om förlåtelse




Fri vers av J A Nicander
Läst 644 gånger och applåderad av 18 personer
Utvald text
Publicerad 2008-08-04 20:28



Bookmark and Share


  prinscess VIP
mycket bra och fint skrivet
grattis till guldstjärnan
2008-10-05

    Lindizz
Mycket bra skrivet, varm applåd.
2008-08-06

  lyckeli
Funkar...mer än väl...
2008-08-06

  mayhem and order
Jag är också vansinnigt förtjust i inledningen. Flourerande.
Titeln passar så bra med texten och en hint om vad som komma skall.
Helt enkelt en riktigt bra text!
2008-08-06

  Regular
Skön text...gillade verkligen "Ögon speglar det själar söker" en rad som verkligen fastnade
2008-08-05

  Lyckohäxan Enediel
Som ett litet skådespel blir det att läsa dina ord.
När jag nu tänker jämföra med dockteater så är det med stor respekt för din poesi...för du skriver så som en dockteater brukar vara...kort...tvära kast...lite här och lite där med ett slut som förklarar det som var innan...
Eh liksom...bra är det jag menar :)
2008-08-05

  Elaine.S VIP
Gillar också "droppar av då" men mest känns korthuset
som faller "med ett eko av medvetenhet", ...som om man vet varför men aldrig förmådde att stoppa i tid...det som blev flykten..

Undrar lite över varför de stora skorna bättre hör "Små steg av förändring"
2008-08-04

  Larz Gustafsson VIP
Droppar av då smattrar

på mitt nuvarande

Tycker mycket om de raderna. Det är ju ofta precis så det är.
2008-08-04

  Sladjana Zubcevic
" I tårar gör musan sin sorti

Det sista som hörs är

en stilla bön

om förlåtelse "

V A C K E R T
2008-08-04

    Nattviol
"Små steg av förändring

endast hörda i stora skor"

här ett par rader som
förbryllar mig lite... *ler*

men å andra sidan gillar
jag att bli förbryllad
(det betyder ju att min
hjärna inte är heeelt
kokoloko - antar jag...?!)

du - välstämd dikt!!

kram
2008-08-04
  > Nästa text
< Föregående

J A Nicander
J A Nicander