Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nästan december

om allt ska vara lika kallt som december
när vi ses
om orden ska stanna i luften, precis som luften vi andas
då alltså, i december
jag kan nästan se hur röken formar dom, ger dom liv
får dom att stanna kvar en liten stund till bara för att vi ska se
vill aldrig se på dig mer för du är för jävla vacker.

men det är sommar fastän solen aldrig skiner
fastän huden knottras bröstvårtor blir styva
under tunna tunikor
du tänder en till och det är den enda röken vi kan få
nu




Övriga genrer av lills
Läst 312 gånger
Publicerad 2008-08-04 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lills
lills