Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågar du

 

har dina sorger i livet

gjort dig hudlös

 

kanske är du ett maskrosbarn

eller har förlorat någon du älskar

 

var du med i Thailand eller

på Estonia

 

sviter du upplevt

och vill dela med dig av

 

det är fantastiskt med

öppna varma människor

 

som orkar vill och vågar

dela med sig av sina liv

 

våra liv divergerar och konvergerar

och när vi delar med oss

 

finner vi nya dimensioner

och nu vill jag varna dig

 

du får ha rejält med skinn på näsan

för att skriva här på poeter

 

här kommer det både kommentarer och

texter som du aldrig kunnat ana

 

är du inte beredd på att få slag under bältet

så ska du inte skriva här

 

men har du bestämt dig för att ta risken

då vill jag önska dig

 

LYCKA TILL




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-04 21:41



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Jaa..så egentligen borde jag nog inte skriva här.. fast kan ju inte riktigt låta bli (o av andra skäl är jag mer tillbaka i mina texter numera..)
"Hudlös" bra uttryck ! Påminner mig om när jag fått/fött min yngsta grabb, för fem år sedan. Och jag hamnade i ett tillstånd av psykos/depression (var helt övertygad om att han inte skulle överleva sitt första år, fastän han var helt frisk o normalstor o dessutom fjärde barnet...det som bara ska "gå-på-räls") För att klara dagarna gick jag till en mvc-psykolog som beskrev det som att min hud just nu var extremt tunn men med tiden skulle den skydda mer..
Nog/kanske är det så.. i mitt fall är huden tunn igen men aldrig att jag ger upp förrän jag är fullständigt besegrad.
Och jag vet att det finns de här ute som passar på att sparkar ner de som öppnar sig och visar sin styrka när de delar med sig av sin tillfälliga svaghet men vi är så många fler som stöttar och vill väl !!!
Mycket väl skrivit !!
2008-08-05

  Michaela Dutius
Inget kan skada sanningen- inte på allvar- bara högst tillfälligt.
Väl poetat!
2008-08-05

  Mats Henricson
"The Truth, the whole Truth and Nothing but The Truth !!"
2008-08-04

  Kalle.O
Jag trodde inte jag var det men jag är!!
2008-08-04
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP