Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack livet


Tack livet
alla chanser
du mig givet
varje dag
varje natt
under livets
promenad 


Tack livet
jag får chansen
sudda bort de
misstag
gjorda igår
Lovar nu lyssna
de tecken jag får
min inre röst
försöka på nytt
göra misstag igen
försöka på nytt


Tack livet
hjälpen jag får
lyfta blicken
från marken
skåda uppåt
mot ljuset
och hoppet


Tack livet
jag får en dag
i morgon
göra allt
bättre
än igår


Tack livet
den dag du
gett mig idag
full av begrundan
i lugn och ro
utan krav
en dag att bara vara
Tack livet för denna dag




Fri vers av Nic
Läst 411 gånger
Publicerad 2005-07-17 18:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic