Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rotat bland gamla texter... hej och hå.
När skrev jag den här?!



Kanske

 

Kanske skriver jag en bok någon dag
eller tar en bild på madonna när hon onanerar
kanske




Övriga genrer av Obnoxious
Läst 396 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-28 17:23



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
kanske.. man vet aldrig, men sätt ribban högt och hoppa
2008-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Obnoxious
Obnoxious