Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

plåster

men när jag hittade någon jag kunde lita på
förväntade jag mig inte att vara orolig varje gång
du har satt dina spår
som ett äckligt, vattentätt plåster
finns små gråa märken kvar som klibbat sig fast
vid sårig hud
och du vill inte gå av
tycker du kan dra någonstans sluta
förstöra världens bästa för mig,
sluta få mig att förstöra bara för att jag känt någon som dig.




Övriga genrer av lills
Läst 331 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-05 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lills
lills