Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ger mig nya ögon



Din kärlek sveper inte bort min smärta


Men du får mig att öppna ögonen och se världens skönhet

Du får mig att insupa lukten från den blommande ängen

Att blicka uppåt mot de kvittrande fåglarna i skyn

Att se framåt mot ljusare dagar

Att leva igen

Och det är jag från botten av mitt hjärta dig evigt tacksam för!




Fri vers av P-M Lundberg
Läst 299 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-05 00:57



Bookmark and Share


    eva m h
Underbart! Grattis!
2008-08-05
  > Nästa text
< Föregående

P-M Lundberg
P-M Lundberg