Den här texten är inte en surrealistisk skapelse förutan bakomliggande budskap
Läs mellan raderna - gör det!" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här texten är inte en surrealistisk skapelse förutan bakomliggande budskap
Läs mellan raderna - gör det!



Vem räknar hjortar på savannen

 

 

med vidgade

näsborrar

stannade han i flykten

bromssträckan nästan noll

trots nyss

snabbare än

bil på väg

 

näsborrarnas doftsensation

ökar i styrka

anfallet

är nära

hjortarnas törst

vattenhålet distraherar

 

smidigt

ljudlöst

bakhåll

inte ett ljud

på savannen

vattendrickande hjortar

 

smygande anfall

bakifrån

perfekt

ett rasp när strupen klyvs

livlös hjort

smygs bort

annars är allt som vanligt

 

vem räknar hjortar på savannen

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-05 10:27



Bookmark and Share


  Kalle.O
Ovanlig och uppskattad text!
2008-08-05

  Åsa Gustavsson VIP
"annars är allt som vanligt"

suck
så enkelt
och befriande sagt
efter en hård dag
på jobbet...
2008-08-05

  lyckeli
Jag har räknat hjortar på savannen!
Tycker om din text...
2008-08-05
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP