Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyligt beräknande

 

lämnar du ditt blod

åt kyligt beräknande

är du fast för gott

 




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-05 10:38



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Hoppas inte det stämmer..fast tror du har rätt...
2008-08-05
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP