Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vän är en person som kommer och stannar kvar ...





En vän är en person

som

kommer nära

och

stannar kvar

när

andra försvinner



En vän är en person

som

kommer nära

och

stannar kvar

när

ditt hopp,

dina drömmar

och

din glädje

försvinner



En vän är en person

som

kommer

och

stannar kvar ...




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 557 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2008-08-05 11:16



Bookmark and Share


    Lindizz
Mycket fina ord om vänskap.
2008-08-06

    ej medlem längre
Vänskap när den är som finast.. och när den håller även i motvind.. då vet man... att den är äkta.
2008-08-05

  Carl Thomas
En vän som orkar med en ska man inte slänga bort ;) fint
2008-08-05

  Carola Zettergren
Jepp..i nöden prövas vännen!
2008-08-05

  anits VIP
Underbara sanna ord, som
tyvärr inte alltid är sanna
det finns alltid någon som
låtsas vara din vän,så en
dag upptäcker du att den
vännen går bakom ryggen
på dig, du blir ledsen, det
hände mig nyss
2008-08-05

  * Ammi *
enkelt och sant
2008-08-05

  Elaine.S VIP
Väldigt sanna ord och en förmån om man har en sådan i sin närhet...
2008-08-05

  devilsangel
Så fint skrivet om vänskap, och visst är det så...En vän stannar kvar, förstår och förlåter...Kram!
2008-08-05

    mr cloud
så sant !
bra skrivet :D
2008-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic