Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

autentisk plast

det autentiska
kan ha en chans
om det jag tror är det autentiska inte är förvrängd plast
kan så vara
men bara strävan i sig
är en tröst
bara viljan till sanning
bär ett uns av den

tror jag
som är led på tvivel
och längtar efter övertygelse




Fri vers av Arwen
Läst 461 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-05 13:26



Bookmark and Share


  aol
sann fin stark poesi att bli övertygad om det verkliga gillas
2008-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen