Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är himlen ovanför mitt huvud



Du är jorden under mina fötter

Du är min dag

och

min natt



Du är mitt leende

Du är mina tårar

Du är mitt Allt



Med Dig allt började

och

med Dig allt ska sluta




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 610 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-08-05 14:22



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En fullständigt totalt underbar kärleksdikt!
2008-09-02

  SeXara
Så underbart vackert!
2008-08-23

    Ken Cassel
Nej
Det får inte sluta där
Jag står ju här och väntar på dig

Kraamar
2008-08-08

  Heiven
fint..."Du är himlen ovanför mitt huvud"

suck,,
2008-08-06

    mr cloud
ps. älskar titeln !
2008-08-05

    mr cloud
vackert :)
2008-08-05

  anits VIP
Verkligen underbart vacker
sista stroferna mycket vackra
och sanna
kram
2008-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic