Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du som hade tid och ord för alla utom för mig





Varför är människor

så rädda för döden?


Fysisk död

är inte en enda död


Det är värre att leva

och ändå

vara död inuti


Jag vet det

för att

jag dog för länge sedan




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 518 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-08-05 14:59



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Okej
Om du är död så är jag också död
Låt oss tillsammans leva i skuggornas rike

*Ler sött*
2008-08-08

  Stjärnregn
Så är det... även om jag inte vet om jag lever eller inte...

kram
2008-08-06

  Maria T
Mycket värre.
Rubriken berör mig
2008-08-06

  Lejonhjärtas poesi
Känslosamt och sorgligt vackert
2008-08-05

  Nasrin
sorgligt, Smärtsam och sant!
men ofta människor tänker på själsliga död.
Bra skrivet!!!!
2008-08-05

  friheten
Sorligt, men sant!
2008-08-05

  anits VIP
Bra skrivit känner igen mig
i din text
2008-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic