Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En av de bästa stunder i mitt liv

Din röst fick mig så lugn
Din hand smekte min hals och nacke

Våra ögon möts
vi ser bara kärlek

Lutad mot ditt bröst
jag hör ditt hjärta slå
Din sång fick mig att somna

När jag vaknar är du borta
Allt var en dröm

Jag försöker förtvivlat att somna om
och lyckas så till slut
men hittar ej tillbaka till min dröm igen

Känner sorg




Fri vers av Therés
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-05 15:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!