Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag glider ifrån dina händer



och

inget kommer stoppa mig

inte ens

min kärlek till Dig



Jag glider ifrån ditt hjärta

och

inget kommer stoppa mig

inte ens

min kärlek till Dig



Jag glider ifrån ditt liv

och

inget kommer stoppa mig

inte ens

min kärlek till Dig



Inte ens

mer

min kärlek till Dig



Du glider ifrån mina händer

Du glider ifrån mitt hjärta

Du glider ifrån mitt liv

och

inget kommer stoppa mig

inte ens

min kärlek till Dig



Inte ens

mer

min kärlek till Dig





Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 544 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2008-08-05 17:49



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Din kärlek till mig menar du väl

Mera kramar
2008-08-08

  Maria T
Vackert skildrat
med mycken smärta
2008-08-06

  Just Emotions
känns väl igen.. välskrivet!! applåder*
2008-08-05

  Carl Thomas
Känns som om den kära leken har tagit en annan vändning... En långsam, långsam skilsmässa... utan att ens kärleken lägger märke till det.
2008-08-05

  ¤Anne¤
helt underbar text, tycker om upprepningarna ger den luft.
2008-08-05

  Fredrik Stillesjö
Hej Stela!

Rör vid mig, att tappa taget oundvikligen smärtar så... Hälsar vännen fredrik
2008-08-05

  anits VIP
Det kan kännas så många gånger
det kanske kommer något nytt
något som känns bättre för dig
2008-08-05

  lyckeli
Ibland går det inte att förhindra.... Din text var mitt liv för ett tag sen....
2008-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic