Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brännskadad


Våra kroppar
drogs mot varann
Vi gnistrade,
tände och brann

Men när flammorna
började nå in under huden
sved det för mycket
Symbiosen blev kluven

Nu när vi skilts åt
känns bara de brännande hjärtslagen
Jag bestämde mig för
att aldrig leka med elden igen




Fri vers av Susanna
Läst 707 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-07-17 21:17



Bookmark and Share


  Amy (F)
Oj. Det var häpnadsväckande! Fint!
2005-08-18

  swimsus@gmail.com
Underbart skrivet..Men ja. Så bestämd man kan vara.:D
Ända tills man blir bländad av blixtarna, astmatiskt av röken och igen avsvimmad av ångorna.suck hihi..
Tycker om denna dikt mkt.!!
2005-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Susanna
Susanna