Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag klarar mig

Jag klarar mig

jag överlever

ännu en sommar

på egen hand

försöker njuta av den

försöker må bra

eller åtminstone ok

försöker

försöker

försöker




Fri vers av Highend
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-05 22:07



Bookmark and Share


  julia.s
samma här.
2008-08-05

  fågel grå
Joo..
2008-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Highend
Highend